Het verkopen van een auto met kleine en/of grootte mankementen lijkt een onmogelijke missie, dit is niet waar. Het is echter belangrijk dat je de juiste belangstellende doelgroep weet te bereiken.

De mogelijkheid om je auto te verkopen tegenover een leuke prijs is groter dan je denkt. Er bestaan meerdere bedrijven die de mogelijkheid bieden om je kapotte auto snel en gemakkelijk te verkopen.

 

Veel vraag naar auto’s met mankementen.

 

Een auto met een mankement kan worden gerepareerd, of dit nou een groot of klein mankement is. Denk aan een auto waarvan de remmen het niet meer goed doen en waarbij de bezitter van de auto geen belangstelling meer heeft om het te laten repareren. Meestal verkopen de eigenaren van auto’s met mankementen de auto in de staat waarin het zich bevindt. Dit is geen verstandige keuze, want mocht je het mankement van de auto repareren dan bestaat er de kans om een hoger bod te krijgen.  

Bij het verkopen van een kapotte auto draait het om de marktwaarde en meerwaarde van een kapotte auto en wat de auto zal opleveren als die gerepareerd is.

 

 

Auto’s met mankementen naar de sloop brengen.

Er bestaan auto’s met mankementen waarmee een bedrijf niet veel kan. Het is dan een mogelijkheid om je auto naar een lokale sloperij te brengen. Wel moet je goed nadenken of de kapotte auto veel gevraagd is op de markt, en of het geen goed idee is om de auto te laten repareren.

 

Om deze reden is de sloop van zulke auto’s erg aangenaam want de onderdelen kunnen meestal wel verkocht worden. Van een auto met een mankement kan het zijn dat een groot gedeelte het niet meer doet, wel zullen er onderdelen aanwezig zijn die nog bruikbaar zijn.

 

Bij het verkopen van jouw auto heb je de mogelijkheid om bedrijven in te schakelen die het hoogste bod eruit kunnen halen. Dit soort bedrijven maken gebruik van een groot klantenbestand met betrouwbare klanten die hierin zijn verwerkt. De bedrijven die dit aanbieden zijn onder andere:

www.autoverkoopplan.nl

www.autoinkoopplaza.nl

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie