Uw auto met hoge kilometerstand verkopen? Inkoop auto met veel kilometers

Een auto met een te hoge kilometerstand is nagenoeg niets meer waard. De motor is versleten, de auto is op. Iedere auto heeft een levensduur. Te veel kilometers op de teller geeft aan dat uw auto toe is aan vervanging. Voor u is het dan belangrijk om uw wagen zo snel mogelijk te verkopen!

U wilt uw auto met te veel kilometers met spoed aan ons verkopen?

Auto Verkoop Plan zal uw wagen met een te hoge tellerstand komen inkopen op een door u te bepalen locatie en tijdstip. Wij kopen helemaal gratis 2 uur per dag door heel Nederland auto’s, bestelwagens en bedrijfsauto’s met te veel kilometers op. Doordat de motor van uw voertuig versleten is, is uw auto in Nederland niets meer waard. Echter kan uw auto met veel kilometers nog een behoorlijk bedrag opbrengen in bijvoorbeeld Rusland of Polen. Daarom krijgt u van ons altijd het beste bod voor uw auto! Tijdens de transactie krijgt u meteen het bedrag en het vrijwaringsbewijs overhandigd.

Heeft u een kapotte auto in uw bezit?

Een kapotte of defecte auto aan huis of bedrijf hebben is zeer vervelend, met name als u de beslissing heeft genomen uw kapotte voertuig niet meer te laten repareren omdat de kosten hoger zijn dan de dagwaarde van uw kapotte wagen. De APK is bijna verlopen en u wilt dan ook het liefst zo snel mogelijk uw kapotte auto verkopen Maar natuurlijk wel voor de beste prijs!

Uw kapotte auto staat u in de weg en dat kost geld!

Hoe langer u uw kapotte auto in bezit houdt, hoe meer onnodige kosten u kwijt bent. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verzekering en wegenbelasting.
U heeft daarom besloten uw kapotte auto na jaren lange trouwe dienst te verkopen, maar u wilt natuurlijk wel een betrouwbare opkoper zien te vinden. Dan bent u bij Auto Verkoop Plan aan het juiste adres. Ons bedrijf koopt alle schade auto’s van elk merk en van ieder bouwjaar in.

Aan Auto Verkoop Plan uw auto verkopen, is voor u gegarandeerd een zorg minder.

Onze specialisten komen op afspraak bij u langs om uw kapotte auto te taxeren en vervolgens u het beste bod te doen voor uw kapotte wagen. Uw auto wordt gratis door onze 24 uur service opgehaald. U heeft geen kosten meer en u krijgt meteen na inkoop een RDW vrijwaringsbewijs geheel kosteloos. U heeft geen zorgen meer, want wij melden meteen uw kapotte auto af bij de RDW en belastingdienst.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie