Auto met motorschade verkopen

Veel mensen kiezen ervoor om een auto met motorschade te verkopen. Motorschade is een van de duurste reparaties waarmee je te maken kunt krijgen. Motorschade kan namelijk in de duizenden euro’s lopen. Een motor bestaat namelijk uit honderden bewegende onderdelen die diep verborgen zitten in het motorblok. Het vervangen van de onderdelen kost veel tijd omdat de motor uit elkaar gehaald moet worden. Niet alleen de onderdelen kosten geld, maar ook de tijd.

Kosten per auto verschillend

Hoe groter, krachtiger, en geavanceerder de motor is, hoe hoger de kosten uitvallen. Zo is een 1.0 benzine met 65 pk een stuk eenvoudiger dan een 1.0 benzinemotor met 95 pk. Motorblokken met een cilinderinhoud groter dan 1600cc zijn in verhouding ook stukken duurder om te herstellen dan motorblokken met een kleinere cilinderinhoud.

Auto met een kapotte motor blok

Een auto verkopen met een kapot motorblok is vaak niet eenvoudig. De wagen naar een garagist krijgen is tevens ook niet eenvoudig, want wanneer de wagen niet meer rijdt. De wagen adverteren met een zoekertje levert in 95% van de gevallen geen succes op omdat particulieren geen interesse hebben in een kapotte auto. De auto verkopen met defect kun je het beste doen via een gespecialiseerde autoveiling zoals die van ons! Zo verkoop je de auto aan de beste prijs en binnen 1 dag tijd. Bovendien is de ophaling gratis wat wel zo gemakkelijk is bij een wagen met een defecte motor.

Schadeauto Verkopen

Snel en veilig uw schadeauto verkopen doet u via ons. U kunt namelijk uw voertuig met schade binnen 2 uur verkopen aan de hoogste bieder! U maakt geen kosten want onze service is 100% gratis. Het hoogste bod sturen wij naar u door. Gaat u akkoord met het bod, dan heeft u meteen uw wagen verkocht en maakt u een afspraak voor de ophaling met de hoogste bieder.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie