Meest gehoorde defecten

Vanuit onze inkoop ervaring geven we u de top 3 meest gehoorde defecten van klanten die ons dagelijks bellen.

Auto komt niet door de keuring en we willen deze verkopen

Misschien niet geheel onverwacht maar natuurlijk komt het vaak voor dat auto’s niet door de Apk Keuring heen komen en verkocht moeten worden. De kosten voor het verhelpen van APK punten verschillen behoorlijk. Zo kan een reparatie om een te hoge CO2 uitstoot te verhelpen wel oplopen to €1000 a €1500 omdat bijvoorbeeld een complete motor vervangen moet worden. Maar voor een auto uit bouwjaar 2000 kan ook en set banden de economische waarde van de auto al overstijgen incl. montage. Een medewerker van ons kan u hierin altijd van advies voorzien. Met ons bellen als uw auto niet meer door de keuring komt is een goede optie als u deze wilt verkopen. 

Mijn auto is kapot en start niet meer

De oorzaak van een kapotte en niet startende auto kan veroorzaakt worden door heel wat problemen. Is de accu stuk? Laad de accu niet meer bij omdat de dynamo het heeft begeven? Tikt de auto bij het omdraaien van de sleutel maar gebeurd er verder niets? Dan kan ook de startmotor defect zijn. Wat gebeurde er toen de auto stil viel? Veel vragen die niet zomaar beantwoord kunnen worden. Wel kunnen we u van raad en advies voorzien als u belt met 085-0471797 en uw verhaal doorgeeft aan een van onze helpdesk medewerkers. Op basis van een aantal vragen proberen we op afstand te achterhalen wat er kapot is en waarom de auto niet meer start. 

Distibutieriem gebroken, auto met kapotte motor verkopen

Dat een motor stuk gaat zonder dat de distributieriem is gebroken komt zo goed als niet voor. Dit mankement is echter wel direct een heel duur defect. De kosten van het vervangen van een motor zijn minimaal €1000. Tot hoe hoog dit oploopt is afhankelijk van het merk en type motor en of er voorraad tweedehands motoren is. Bijna elke auto ouder dan 10 jaar is vaak economisch total loss zodat dit mankement zich voordoet. Een van de meest belangrijke vragen bij een gebroken distributieriem is hoelang er is doorgereden. Is de auto niet direct gestopt dan is de motorschade sowieso aanzienlijk en zal deze vervangen moeten worden.  

Gegarandeerd binnen 2 uur antwoord

Wij garanderen je dat we binnen 2 uur een antwoord formuleren op je aanmelding. Op dat moment krijg je mogelijk al een effectief bod op je wagen. Sowieso geven wij je binnen 2 uur onze beste prijs. Als je akkoord gaat met het bod, maken we meteen een afspraak met onze ophaalservice. Deze is geheel gratis en haalt je auto op in heel Nederland!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie