Verkoop defecte auto

En hoe dan verder? Auto Verkoop Plan is in het hele land operationeel, dus van waar je ook belt, wij kunnen de defecte auto snel ophalen. Zeven dagen in de week kun je ons bereiken via het contactformulier op deze website of per telefoon. Wij spreken de gegevens door van de auto en vragen je mogelijk om een aantal foto’s te sturen voor een beoordeling van de schade. Als we het eens zijn over de prijs, dan kunnen we de afspraak concreet maken. Laat onze medewerker weten wanneer het uitkomt om de defecte auto op transport te zetten en wij zetten de afspraak bij een van onze chauffeurs in de agenda. Het is verstandig om daarmee niet te wachten, want je kosten lopen door zo lang de auto stilstaat. Het is niet toegestaan om hem uit de verzekering of belasting te halen (dan mag hij niet op de openbare staan en dus ook niet op een parkeerplaats). Daarvoor moet hij worden gevrijwaard.

 

Verkoop en vervoer defecte auto geregeld

Ook dit wordt verzorgd. De chauffeur die de defecte auto weghalen komt, betaalt je de afgesproken vergoeding cash uit. Wil je het liever overgemaakt hebben? Dan kan dat ook. Ook dat wordt meteen gedaan. De chauffeur heeft tevens het vrijwaringsbewijs voor de oude auto bij zich. Daarop moet je zuinig zijn. Je hebt dit nodig om de autoverzekering op te zeggen. De afmelding voor de wegenbelasting gebeurt automatisch bij het vervoer van de defecte auto naar de sloop. Eventueel te veel betaald geld wordt door de Belastingdienst teruggestort.

Snel defecte auto verkopen

Met één afspraak kun je je kortom heel veel tijd en toestanden besparen. De defecte auto wordt verkocht, alle andere papierzaken worden in één keer meegenomen en het sloopauto vervoer is ook geregeld. We zetten de stappen nog één keer overzichtelijk onder elkaar:

§  Je krijgt meteen een bod op de kapotte auto

§  Wij komen de afgeschreven auto ophalen op de door jouw aangewezen tijd en plaats

§  Je krijgt cash geld voor de oude auto

§  Wij verzorgen de vrijwaring en brengen de defecte auto naar de sloperij

Ook voor loopauto’s op leeftijd die nog in iets betere staat zijn kun je bij ons een bod opvragen. Ook voor die categorie bieden we je altijd een eerlijke prijs

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie