Auto verkopen voor de marktwaarde?
Maar gelukkig hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. U kunt binnen twee minuten de gratis de dagwaarde van uw auto berekenen door het merk, model en de kilometerstand in te vullen. Maak vervolgens een afspraak bij één van onze vestigingen en laat uw auto gratis taxeren. Het bedrag dat volgt na de taxatie is het bedrag dat we op uw auto bieden. Gaat u akkoord? Dan is uw auto verkocht! Zo niet, dan is dat geen enkel probleem. Onze diensten 

Snel een auto verkopen en de auto waarde berekenen hoeft dus echt niet zo moeilijk te zijn! Toch helpen we u graag met het maken van een weloverwogen keuze. We beginnen met een kleine introductie van alle waardes en gaan er daarna stuk voor stuk dieper op in.

Hoe bereken ik de dagwaarde?

Deze autowaarde berekenen wordt niet gedaan aan de hand van een exacte formule. Het komt neer op factoren die de waardevermindering bepalen. Zo is bijvoorbeeld het merk en het model van belang, maar ook hoe oud het model al op de markt is (omdat er dan meer gegevens zijn over de gemiddelde afschrijving). Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de kilometerstand, onderhoud dat gepleegd moet worden en bekende mankementen etc.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie