Auto Verkopen Utrecht

Bent u op uw auto uitgekeken en wilt u hem verkopen? Of wordt u daar wellicht toe gedwongen omdat u schade heeft gereden? Wat de reden ook is, het is nooit makkelijk om een auto snel te verkopen. Via de particuliere markt krijgt u misschien wat kopers, maar lopen de onderhandelingen al gauw stroef. En een dealer biedt u ook zelden een passende vergoeding.

Zaken doen met Inkoopautos.com is anders. Dit online initiatief van East European Provider helpt u om snel en onbezorgd uw auto te verkopen. Wij rijden dagelijks met onze oplegger door Utrecht om auto’s op te halen. Daarbij betalen we meteen via overschrijving of contant geld voor auto’s die een tweede leven in Oost-Europa verdienen.

Auto Inkoop Site

Zoals gezegd doen wij ook de inkoop van auto’s met schade en defecten. Dit is voor ons zelfs het grootste deel van wat wij inkopen. Ruim 70% van alle auto’s die wij kopen in de Domstad en omstreken heeft wel één of ander mankement. Waarom zijn wij zo geïnteresseerd in schadeauto’s? Omdat schadeauto’s voor ons enorm veel waard zijn!

 

Zo is het ook met de aankoop van schadewagens. Een schadewagen is in Utrecht niet zo veel waard. De reparatiekosten zijn namelijk vaak erg hoog in vergelijking met de waarde van de auto in goede staat. Voor een dealer of een particulier is het daarom niet interessant om de inkoop van een defecte auto te doen. Hij zal immers meer geld zijn aan de reparatie dan dat het hem oplevert!

In Oost-Europa is zo’n auto echter wél veel waard. Wij kennen erg veel garagehouders met relatief goedkope monteurs die erg goed zijn in het repareren van zwaardere defecten, zoals bijvoorbeeld motorschade. De reparatiekosten zijn hier dus veel lager, waardoor de waarde van de auto enorm stijgt.

Een defecte auto in Oost-Europa is als een ijsje op een zomerse dag in Nederland: een garantie voor succes. U heeft een kapotte auto, wij zijn inkoper van kapotte auto’s voor export naar Oost-Europa. Zullen wij zaken doen en de winst delen?

  • Direct verkopen en direct geld
  • Geheel gratis en vrijblijvende taxatie
  • Geheel gratis ophaaldienst in heel Utrecht
  • Wij zijn al 15 jaar RDW-erkend
  • Zeer hoge prijzen, ook voor schadeauto’s

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie