Auto Inkoop Site

De inkoopsites zijn eigenlijk een portaal voor veel handelaren en dealers, die opzoek zijn naar auto’s om in te kopen. Iemand die een auto wil verkopen biedt zijn of haar auto aan door een bod aan te vragen op de auto verkoop sites. Wat je niet ziet maar achter de schermen gebeurt is dat er vaak vele handelaren of opkopers zijn die dan een bod uitbrengen op de auto. Het hoogste bod wordt dan doorgegeven aan de auto verkoper! Zo krijg je vaak een handelsprijs, maar wel de beste prijs zonder de noodzaak van particulier verkopen.

Voordelen Van Autoverkoopplan.nl :

- Gratis een gegarandeerd bod

Geen tussenpersonen

- Gratis Ophaalservice

Snel en gegarandeerd bod

Gratis en vrijblijvend

- Binnen 2 uur een Bod

 

Voordelen van auto inkoop

Waarom is het de moeite waard om een bod aan te vragen bij een auto inkoop website? Er zijn een aantal voordelen met professionele auto opkopers zaken te doen, ten opzichte van particuliere verkoop:

 

  • Geen gedoe: niet iedereen vind het onderhandelen met particulieren of de autodealer leuk. En helemaal wanneer het om aanzienlijke bedragen gaat is het vaak prettig om niet op het moment een beslissing te moeten maken. Online auto inkoop sites bieden vaak snel en transparant. Daarnaast is het een manier om je auto gratis te verkopen. Zo kun je vanaf de bank een bod rustig bekijken en een beslissing maken. 
  •  
  • Direct Inkoop Service: Wanneer je een auto op Marktplaats zet met je adres en contactgegevens weet je niet met wie je in zee gaat. We zeggen niet dat het onveilig is maar vreemde mensen aan de deur is niet altijd garantie voor een goede afloop. Wij zijn een directe opkoper geen tussenpersonen.
  •  
  • Gegarandeerd geld: Omdat auto inkoop sites vaak erkende bedrijven zijn en vaak zelf direct te auto opkopen, biedt de verkoop garantie op contact of elektronisch geld (bank overschrijving). Mocht er iets mis gaan in particuliere verkoop is het moeilijk hier iets aan te doen. Met KvK ingeschreven ondernemingen met keuringsmerk is het veilig om zaken te doen
  •  
  • Snel verkocht: Particulier verkopen via auto handel websites is vaak de weg van een lange adem of lage prijs. Bij auto opkoop websites heb je vaak binnen 24 uur (1 dag) een bod en kun je meteen de auto verkopen.  ( Auto Verkoop Plan Biien 2 Uur ) Dus wil je er snel vanaf dan is dit een goede optie. 
  •  
  • Reviews en keurmerk: Vandaag de dag kun je ook meteen zien of het bedrijf op een eerlijke en goede manier zaken doet. Veel websites hebben onafhankelijk reviews (let op dit is niet altijd het geval) en websites zoals Autonomer doen hun best om de handel zo transparant mogelijk te houden. Klik onderstaand op één van de auto bedrijven voor onafhankelijke reviews.
  • Ophaal service: Gemak is alles en veel van auto verkoop plan biedt landelijke ophaal services aan. Hierbij wordt de auto opgehaald, geld betaald / overhandigd en overschreven op een locatie naar keuze.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie