Auto inkoop elk merk en type – Auto Inkoop Site

 

Regel de auto verkoop plan via deze website en ontvang een goede prijs voor uw auto, bedrijfswagen, schadeauto of exportauto. Alle merken, modellen, bouwjaren en condities zijn welkom, ook schadeauto's en motorschade of sloopauto's. Vul hiervoor vandaag nog het contactformulier in op deze pagina, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een aantrekkelijk bod.

 

Afhalen in heel Nederland

 

Wanneer u ons bod voor de auto inkoop heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u op locatie ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kunnen laten komen, en op een plaats die u schikt. Wij hanteren de inkoop van particuliere- en bedrijfsauto’s in heel Nederland. Voor de inkoop in de grotere steden bieden wij zelfs extra services.
 

U hoeft dus zelf nergens heen te gaan met de auto, wel zo handig! Zeker als de auto een technisch mankement heeft of niet meer APK-gekeurd is.

 

Beste Prijs Voor Uw Auto

 

Auto Verkoop Plan neemt auto inkoop serieus en we zullen daarom zal altijd proberen een marktconforme prijs te bieden voor uw auto. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat van de wagen en eventuele defecten. Foto’s meesturen met het inkoopformulier of via whatsapp helpt ook om een realistisch bod op uw auto te kunnen doen.

 

Ontvang een vrijblijvend bod

Zodra wij uw auto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een RDW-vrijwaringsbewijs. Met deze vrijwaring kunt u direct uw autoverzekering opzeggen, omdat u dan niet meer aansprakelijk bent voor de auto. Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw auto, kunt u ons gerust bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085-0471797. ( Whatsaap : 06 12 40 80 16 ) De auto inkoop was nog nooit eerder zo eenvoudig en snel geregeld.

 

Uw auto verkopen? Dringend export auto's gezocht!

 

Een auto verkopen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er kruipt namelijk heel wat tijd in en u moet zich bezighouden met allerlei advertenties en voortdurend onderhandelen over de prijs. Bovendien komen er heel wat verschillende soorten mensen op u af en misschien heeft u daar niet altijd evenveel vertrouwen in.

Auto's voor export kunnen o.a. worden geëxporteerd naar landen zoals: het Oostblok, Polen, Afrika, Roemenië, Libië, Servië en Bulgarije.

Auto Verkoop Plan heeft al jaren ervaring in het kopen van export auto's. We beschikken over een landelijke dekking en zijn een officieel erkend autobedrijf voor onder meer de afgifte van RDW vrijwaring bewijzen. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor directe, officiële vrijwaringen. De betaling van uw export auto kan contant gebeuren of via een overmaking via de bank, zoals u het zelf het liefst heeft.

Uw auto verkopen aan ons is geen enkel probleem: wij halen de export auto op op iedere locatie in Nederland. Indien u de auto bij ons komt verkopen, krijgt u van ons een ticket aangeboden naar het station van de trein of bus in de buurt. Mensen uit de buurt van Amersfoort worden gratis en voor niets door ons thuis gebracht.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie