Auto inkoop Haarlem

Auto inkoop Haarlem gezocht? We zijn uw specialist in tweedehands auto’s, kapotte auto’s en sloopauto’s waarvoor u een eerlijke prijs wilt ontvangen. We betalen desgewenst direct contant uit en verzorgen de officiële RDW-vrijwaring. We kopen tweedehands auto’s in met bouwjaar 2000 of jonger, ook als er sprake is van schade of als het gaat om een sloopauto. Soms lopen de kosten voor onderhoud en vervangingen te hoog op, waardoor u snel van de auto af wilt. Wij kunnen u daarbij helpen in Haarlem en omgeving, net als door de rest van Nederland. We zijn 7 dagen per week beschikbaar en staan tussen 9:00u en 22:00u graag voor u klaar om een eerlijk bod op de auto te doen. Dat doen we voor zowel particulieren als bedrijven, zodat we u daar altijd goed mee van dienst kunnen zijn. Wilt u de auto verkopen aan een garage of lukt dat niet meer? Dan kunnen wij u er waarschijnlijk goed mee van dienst zijn, met een eerlijk bod voor de auto die u wilt verkopen. Wij zijn dus snel, betrouwbaar en het adres voor uw auto inkoop Haarlem.

Auto inkoop Haarlem: Sloopauto’s en kapotte auto’s

Oude auto’s en auto’s met schade kunnen leiden tot behoorlijke kosten, zowel voor het reguliere onderhoud als om belangrijke onderdelen te vervangen. Wist u dat een nieuwe koppeling makkelijk €400 of meer kost en dat de remschijven goed zijn voor 50 euro per stuk? De kosten lopen makkelijk hoog op, vooral als er sprake is van een defecte motor die u wilt laten vervangen. De auto’s zijn de kosten in veel gevallen niet meer waard. Tegelijkertijd is het soms lastig om een kapotte auto te verkopen.

Auto inkoop: Haarlem en omgeving

We zijn gespecialiseerd in auto inkoop in Haarlem en omgeving, vooral als het gaat om het verkopen van kapotte auto’s . We hebben daarmee veel ervaring, waardoor we een eerlijk bod kunnen doen voor ieder merk en ieder model. We kennen de waarde van de auto, ook als er sprake is van schade of als het zelfs gaat om een sloopauto.

We doen een bod op de auto, dat we meteen contact kunnen aanbieden. Dat betekent dat u snel geld ontvangt voor de auto, terwijl wij ervoor zorgen dat u daar zo snel mogelijk vanaf kunt komen. We halen de auto desgewenst zelfs bij u op, om het u zo makkelijk mogelijk te maken om die te laten opkopen. Dat kan in Haarlem en omgeving, net als in de rest van Nederland waar we actief zijn.

Iemand gezocht voor auto inkoop in Haarlem? We doen een eerlijk bod op uw oude auto. Bel ons op telefoonnummer 06 12408016, stuur een e-mail naar info@autoverkoopplan.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u!

Soms is de kilometerstand te hoog opgelopen of verwacht u hoge kosten. En is de APK verlopen, maar wilt u de auto graag zo snel mogelijk verkopen? Wij bieden de mogelijkheden, zodat we iedere auto met bouwjaar 2000 of daarna van u kunnen overnemen. We doen een eerlijk bod op de auto, waarmee we ervoor zorgen dat u die voor een goede prijs kunt verkopen. Dat kan met of zonder APK en zelfs als het gaat om een sloopauto waar u verder nergens meer mee naartoe kunt.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie