Auto inkoop in Groningen

Woon je in Groningen en wil je van je auto af? Voer je auto dan in op de online taxatie website van Autoverkoopplan.nl. Wij zijn een online auto inkoop organisatie uit Groningen en hebben al vele auto’s mogen inkopen van klanten uit de provincie Groningen. Auto inkoop Groningen wordt steeds gemakkelijker. Wanneer je jouw auto bij ons op de website aanmeldt ontvang je binnen 2 uur een gegarandeerd en vrijblijvend bod op jouw auto. Als onze bieding naar je zin is kan je het bod accepteren en nemen wij nog dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen voor de overdracht, dit kan bij ons op de vestiging of bij jouw thuis in Groningen of op kantoor.

Snel en gratis je auto verkopen Groningen

Binnen 2 uur een bod en geheel gratis. Dat klinkt mooi maar bij Autoverkoopplan.nl is het een feit en een belofte. Bij veel collega websites wordt het bod ook gratis afgegeven maar op het overdracht moment worden zogeheten administratie kosten in mindering gebracht op het uit te betalen bedrag voor jouw auto. Autoverkoopplan.nl heeft als basiswaarden eerlijk en transparant zaken doen, dat verwachten wij van onze klanten maar dat mag de klant ook zeker van ons. Bij Autoverkoopplan.nl dus geen kleine lettertjes of kosten achteraf wanneer je de auto hebt omschreven zoals de daadwerkelijk staat van de het voertuig dan krijg je het online afgeven bod uitbetaald.

 

Ophaalservice overal in de provincie Groningen

Auto inkoop Groningen wordt nog gemakkelijker met onze ophaalservice. Wanneer je akkoord gegaan met ons bod dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen voor de overdracht van jouw auto. Dit kan natuurlijk op onze vestiging in de stad Groningen maar wij hebben tevens een ophaalservice voor de gehele provincie Groningen. Of je nu woont in Stadskanaal, Veendam, Hoogezand, Delfzijl of Winschoten wij komen de auto bij je thuis of op je werk ophalen op het afgesproken tijdstip. Je ontvang direct het geld, en een vrijwaringsbewijs aangezien je deze nodig hebt om je verzekering te kunnen opzeggen. Ook dit onderscheid ons van onze directe collega websites, je bent als klant niet afhankelijk van onze vestigingslocaties en hoeft dus niet ver te rijden om je auto te verkopen. Gewoon makkelijk, snel en veilig je auto verkopen via Autoverkoopplan.nl.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie