AUTO INKOOP GELDERLAND

Het verkopen van uw auto aan Auto Verkoop Plan gaat eenvoudig en snel. U belt een van onze inkopers en bespreekt uw situatie en wensen. U geeft ons informatie over uw auto en op basis daarvan doen wij in overleg een reëel bod.

Een nog snellere manier is om uw auto online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw auto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken.

UW KAPOTTE AUTO VERKOPEN AAN AUTO VERKOOP PLAN

Heeft Uw kapotte auto de geest gegeven, meld deze dan aan via de Auto Verkoop Plan. Dit gaat eenvoudig en snel. U kunt ervoor kiezen uw kapotte auto aan te melden via de telefoon of eenvoudig via het aanmeldformulier. Na deze aanmelding doen wij in overleg een reëel bod.

Het is voor ons belangrijk dat de gegevens van uw kapotte wagen zo duidelijk mogelijk overkomen. Het is dus ook belangrijk het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij hebben dan de meeste gegevens van uw kapotte auto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken.

VAN UW SCHADEAUTO AF? VERKOOP UW SCHADEAUTO AAN AUTO VERKOOP PLAN

Schadeauto’s is onze specialiteit, Auto Verkoop Plan kan op basis van de gegevens van uw schadeauto snel en betrouwbaar handelen met de inkoop van Uw schadeauto. Het is wel van belang dat u bij de aanmelding van uw schadeauto foto’s toevoegt. Zo kunnen wij een reële bieding doen op de schadeauto. In vele gevallen kunnen wij zelfs een hoger bod uitbrengen dan de verzekering restwaarde, wat u weer financieel voordeel oplevert.

U kunt er ook voor kiezen om uw schadeauto vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw schadeauto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken.

EEN KAPOTTE DISTRIBUTIERIEM? VERKOOP UW AUTO AAN AUTO INKOOP GELDERLAND

Uw auto met kapotte distributieriem verkopen aan ons gaat eenvoudig en snel. U belt een van onze inkopers en bespreekt uw situatie en wensen. U geeft ons informatie over uw wagen en op basis daarvan doet onze inkoper een reëel bod.

Meld ook uw schadeauto eenvoudig en snel aan via ons online formulier. Mocht dit te weinig ruimte bieden om alle informatie te kunnen verstrekken dan bestaat de mogelijkheid om te bellen, of wij bellen u direct terug op verzoek.

APK VAN UW AUTO VERLOPEN?- AUTO INKOOP GELDERLAND

Een auto zonder APK verkopen is vaak niet eenvoudig. Dikwijls lopen de kosten door van uw sloopauto, zoals verzekeringspremie en wegenbelasting, maar is hij niet meer bruikbaar. Het laten staan van een auto zonder APK brengt tevens risico’s met zich mee. De verzekering dekt geen schade meer zodra de auto zonder APK is en u riskeert een flinke boete van CJIB. Deze wordt u opgelegd ook al gebruikt u de auto zonder APK niet.

U kunt er ook voor kiezen uw auto zonder APK vrijblijvend online aan te melden. Via ons Kentekenmenu kan uw auto zonder APK eenvoudig worden aangemeld. Bovendien hebben wij zo de meeste gegevens al direct in ons systeem staan, en kunnen we tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken.

UW AUTO MET EEN COMPUTER STORING VERKOPEN AAN AUTO INKOOP GELDERLAND

Uw auto met een computerstoring verkopen aan Auto Verkoop Plan gaat eenvoudig en snel. U belt een van onze inkopers en bespreekt uw situatie en wensen. U geeft ons informatie over uw auto en op basis daarvan doet Auto Verkoop Plan een reëel bod.

U kunt er ook voor kiezen uw auto vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw auto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie