Auto Gratis En Online Verkopen | Eigen Ophaal Service! Geen Tussenpersonen!

 

Wilt u een auto online verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al meer dan 18 jaar actief als (RDW-) erkende online auto inkoop specialist. In die tijd hebben we duizenden auto’s via het internet opgekocht. Auto’s in goede staat, maar ook kapotte: ook auto’s met problemen zijn welkom bij ons.

Wilt u direct online een auto verkopen? Vul dan nu het taxatieformulier in en profiteer van onze garanties:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaaldienst in België en Nederland
  • Direct geld (cash of via bank)
  • Hoge bedragen, ook voor kapotte auto’s
  • RDW-erkend – Veilig & betrouwbaar


Auto Gratis Online Verkopen | Auto Inkoop Site

 

Onze diensten zijn gratis, snel en worden door al onze klanten gewaardeerd als eenvoudig en betrouwbaar. Wij rekenen nergens extra kosten voor en komen als u wilt binnen een dag de auto bij u ophalen.
 

Het online verkopen van een auto begint bij ons altijd met de taxatie. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Hiervoor hoeft u alleen maar het inkoopformulier in te vullen op deze pagina. Geef ons het merk, het type en uitvoering, het bouwjaar en eventuele bijzonderheden (schade of extra’s). Onze taxateurs kunnen aan de hand van die gegevens binnen enkele uren heel precies de waarde van uw auto bepalen.
 

Als de taxatie op orde is, krijgt u van ons een mailtje met het resultaat. Dit bedrag is ook direct ons bod en dit is dus het bedrag dat u ook daadwerkelijk voor uw auto krijgt. Met een simpel mailtje terug gaat u vervolgens akkoord (of niet natuurlijk) en dan is uw auto verkocht!
Het enige wat we dan nog moeten doen is alles goed afspreken en natuurlijk het geld aan u betalen. Dit kan via de bank of cash tijdens de ophaal. Hiervoor nemen wij direct na akkoord contact met u op. U vertelt ons dan waar en wanneer we verwacht worden met onze oplegger, waarna wij zullen zorgen dat we er zijn.
 

Daarbij regelen wij alles voor u: u krijgt van ons een officiële verkoopovereenkomst, een vrijwaring (voor Nederland) en een overschrijvingsbewijs. Heeft de auto defecten en rijdt deze niet meer? Geen probleem, want onze oplegger is ook geschikt voor schadeauto’s.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie