Schadeauto verkopen

Een schadeauto verkopen tegen een aantrekkelijke prijs? Dat kan! Bij Autoverkoopplan.nl bent u aan het goede adres om uw voertuig te verkopen. Onze werkwijze is helder en eenvoudig. U belt ons op en geeft de informatie over uw auto door. Op basis van uw antwoorden, zijn wij in staat om geheel vrijblijvend een aanbieding te doen voor het kopen van uw schadeauto. Uiteraard kunt u ook direct het inkoopformulier op deze website invullen, zodat wij u binnen 2 uur een passend bod kunnen uitbrengen.

Vervoeren met een oplegger

Mocht u akkoord gaan met ons aanbod, kunt u op zeer korte termijn de schadeauto verkopen. Hiervoor komen wij bij u op locatie om het voertuig op te halen. Doordat wij de auto vervoeren met een oprijwagen, is het niet nodig dat uw auto nog rijdt. Het overeengekomen bedrag krijgt u meteen contant van onze medewerkers. Bovendien ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs waarmee u verlost bent van de verplichtingen als kentekenhouder. Dit biedt u de mogelijkheid om met onmiddellijke ingang uw autoverzekering op te zeggen, waardoor u geen premie meer hoeft te betalen.

Ontvang meer informatie

Zodra u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven met alle plezier antwoord op alle zaken die u wilt weten. Voor een vrijblijvend bod voor het verkopen van uw schadeauto kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Wij maken graag zo snel mogelijk een afspraak om uw schadeauto te verkopen.

Auto inkoop

Als je jouw auto snel wilt verkopen dan ben je bij Autoverkoopplan.nl aan het juiste adres. Autoverkoopplan.nl  is een auto inkoop website. Wanneer je de gegevens van jouw auto invoert op onze website ontvang je binnen 2 uur een bod. Dit bod is geheeld vrijblijvend. Als het bod is wat je van de inkoop auto had verwacht dan kan je het bod accepteren. In dat geval nemen we nog dezelfde dag contact met je op. We maken een afspraak voor de overdracht van de auto, dit kan bij jouw thuis of op ons kantoor.

Geen derde partijen betrokken bij de auto inkoop | Auto Inkoop Site

De auto inkoop doen wij zelf. Er zijn dus geen andere bedrijven betrokken. Dit is prettig voor jou omdat je van te voren altijd weet met wie je zaken doet. Omdat wij zelf auto’s inkopen kunnen wij staan voor een hoge klanttevredenheid. Er zijn immers geen derde partijen betrokken bij de auto inkoop.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie