Auto Verkopen Online

Wij krijgen regelmatig telefoontjes van mensen die vragen hoe het toch kan dat wij veel meer geld kunnen geven voor auto’s dan garages en andere auto inkopers. Ze kunnen het gewoon niet geloven dat een auto verkopen via het internet zoveel voordeliger is voor hun.

Dit heeft alles te maken met onze veel lagere kosten. Een garagist of een dealer moet een groot pand huren op een goede locatie, met verwarming en een groot lichtgevend uithangbord. Wij hebben gewoon een simpel pand op een bedrijventerrein: stukken goedkoper! Daardoor hoeven wij amper kosten aan u door te berekenen en kunnen wij veel meer betalen voor uw oude auto!

Wij betalen meer voor auto’s in goede staat

Een tweede reden is onze internationale oriëntatie. Waar lokale dealers bij het doorverkopen van hun auto’s zich vooral richten op kopers in de buurt, gaan onze auto’s (en dus de uwe) heel de wereld over.

Wij verkopen soms auto’s in West-Afrika, Angola  soms in Oost-Europa en soms ook gewoon in Nederland, afhankelijk van waar wij er de beste prijs voor krijgen. Deze prijs berekenen we door aan u, waardoor ook u altijd de beste prijs krijgt.

Wij betalen meer voor auto’s met mankementen

Zoals u waarschijnlijk wel weet zijn reparaties in Nederland en België alles behalve goedkoop. Daarom brengt een auto met schade amper wat op als u deze lokaal verkoopt. Stel dat een auto 6.000 euro waard is, maar de reparatie kost 2.500 euro? U krijgt er dan maar 3.500 euro voor! Dat is toch niet de moeite?

Dat is in andere werelddelen wel anders. Diezelfde reparaties kunnen in bijvoorbeeld Oekraïne of Ghana stukken goedkoper worden uitgevoerd. Daardoor kan diezelfde auto, die hier 2.500 oplevert, voor de export nog wel 4.000 euro of meer opleveren!

Je krijgt online nooit een goede service

Ook zijn sommigen nog bang voor de anonimiteit van het internet en het gebrek aan aandacht en service. Hoewel u inderdaad geen kopje koffie krijgt bij een bezoek aan onze website, hebben wij verder toch echt slechts één doel: u tevreden maken.

Dit doen we zoals gezegd door het bieden van de allerbeste prijs, maar ook door een perfecte service. Zo kunt u ons altijd bellen, hoeft u nooit lang te wachten (meestal minder dan een uur) als u mailt en hebben al onze medewerkers alle kennis en vaardigheden in huis om u perfect en vriendelijk van dienst te zijn.

Een auto verkopen via het internet is een heel gedoe

Vroeger, toen u nog een advertentie moest maken, met goede foto’s van een blinkende auto en een omschrijving, was het online verkopen van een auto een heel gedoe. Dat is al lang niet meer zo. Al meer dan 15 jaar kunt u op onze website een formuliertje invullen, waarna alles vanzelf gaat. Dankzij onze ervaring zijn wij bovendien in staat alles snel en zonder gedoe voor u te regelen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie