Uw Auto Of  Bedrijfsauto Verkopen Zonder Gedoe

Uw auto verkopen zonder gedoe, snel, correct en discreet. Autoverkoopplan.nl is inkoper van alle soorten auto’s en bestelauto's met of zonder schade. We kopen ook bedrijfsauto’s, bestelbussen en personenbussen in. Als u van een koelwagen af wilt dan kunt u de wagen bij ons aanmelden voor een bod. We doen dagelijks zaken met bedrijven en particulieren die hun voertuigen willen verkopen. We halen ze op in heel Nederland, we betalen direct uit en we regelen de RDW-vrijwaring.

Geen advertentie, geen geregel

Bovendien vinden al onze klanten het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw auto aan te melden bij ons gaat alles veel sneller en gemakkelijker. We spreken een prijs af, we halen de wagen op waar en wanneer het u schikt, we betalen direct en u ontvangt ook meteen het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo wordt de wegenbelasting direct stopgezet en hoeft u zelf alleen nog de verzekering van de wagen op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

Auto Inkoop

Uw bedrijfswagen of auto verkopen aan een serieuze partij met kennis van zaken, dat is belangrijk. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw auto. Net zoals we particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuig. We nemen de inkoop van auto's serieus en zullen daarom altijd proberen u een prijs te bieden die marktconform is. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie voor de waarde van het voertuig. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat waarin de wagen verkeert, en van eventuele mankementen. Het helpt ook als u foto’s meestuurt met het online formulier, of deze aan ons toestuurt via whatsapp op 06-12408016. Zo kunnen we een realistisch bod doen.
Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op 085-0471797

Waarom ondernemers hun koelwagen verkopen aan AutoInkoopStation

Vele andere ondernemers zijn u al voorgegaan. Ze verkochten ons een auto, bakwagen, bestelbus of koelwagen omdat deze overtollig was, omdat deze vervangen werd, omdat hun hele wagenpark aan vervanging toe was, of omdat ze een voertuig met schade hadden. Sommigen stopten met hun bedrijf, anderen vonden het gewoon een erg handige manier om snel en efficiënt een bedrijfsvoertuig van de hand te doen

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie