De voordelen van auto aan handelaar verkopen

Als je ervoor kiest om jouw auto aan een handelaar te verkopen en de online autoveiling links te laten liggen, profiteer je van twee belangrijke voordelen. Het belangrijkste voordeel van auto aan handelaar verkopen ten opzichte van auto verkopen op een online veiling, is dat je bij auto aan handelaar verkopen vaak meer geld voor je auto terugkrijgt. De mensen die op een online veiling actief zijn, willen vaak namelijk niet te veel voor jouw auto betalen en zijn echt op zoek naar goede deals. Dit is natuurlijk prima, maar de kans dat je op deze manier een bedrag voor jouw auto terugkrijgt dat dicht in de buurt zit van de autowaarde van je auto, is natuurlijk klein. Wil je zo veel mogelijk verdienen aan jouw auto, dan kun je dus beter kiezen voor auto aan handelaar verkopen. Een ander voordeel van het auto verkopen aan een handelaar, is het feit dat je in dit geval geen tijd hoeft te steken in de verkoop. Je bespreekt simpelweg een eerlijke prijs die aansluit bij de dagwaarde auto, je bepaalt samen met de handelaar de handelswaarde auto en je geeft je auto af. Vanaf dit moment hoef je niet meer naar jouw auto om te kijken, in tegenstelling tot het verkopen van jouw auto op een online veiling.

Kies je hier namelijk voor, dan moet je zelf tijd steken in het verkopen van jouw auto. Je auto aan een handelaar verkopen is dus minder werk. Je hoeft geen foto's te maken en je auto op te poetsen voor de veiling. Je kunt simpelweg naar de handelaar toe rijden en een prijs bespreken. Verkoop je je auto op de veiling dan moet je meer tijd steken in het verkopen van je auto. Je moet zorgen voor beeldmateriaal voor de online veiling, een omschrijving aanleveren en zelf zorgen voor de overdracht. Een groot voordeel van je auto verkopen aan een autohandelaar is dat een deal een deal is bij de autohandelaar. Bij de veiling moet je maar afwachten of mensen hun afspraken nakomen. Je auto verkopen aan een handelaar is een directe vorm van autoverkopen, je sluit een deal, krijgt je geld en schrijft de auto over.

Dit alles op hetzelfde moment. De handelaar ziet de auto in het echt en weet ook echt of hij/zij deze wilt kopen. Bij een veiling kan het zo zijn dat mensen lang wachten met de auto ophalen of nadat je het bod hebt geaccepteerd toch gaan onderhandelen omdat ze de auto vinden tegenvallen. Je kunt dus wel nagaan dat je auto verkopen aan de handelaar een fijne manier van zaken doen is. Je krijgt weliswaar niet zoveel geld voor je auto als bij inruil of particuliere verkoop maar bent wel gemakkelijk en snel van je auto af.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie