Schadeauto Verkopen

Online uw Auto verkopen kunt u op 2 manieren doen. Wanneer u het kenteken bij de hand heeft van uw auto of schadeauto kunt u gebruik maken van ons kenteken formulier. Hier vult u het kenteken van uw auto in en aansluitende gegevens worden automatisch verzameld. Zo kun u sneller uw auto of schadeauto verkopen omdat u in het volgende formulier minder gegevens in hoeft te vullen.


U kunt ook rechtstreeks gebruik maken van hetaanvullende formulier  wanneer u het kenteken niet bij de hand heeft is dit een prima oplossing. U vult zoveel mogelijk gegevens in van uw auto zodat u snel uw auto of schadeauto verkopen kunt. Hoe meer gegevens u invult des te eerder kunnen wij een goede taxatie doen van uw auto. Heeft u alles ingevuld en verstuurd? Dan komt uw aanvraag bij ons binnen.

Wij doen vervolgens per e-mail een geheel vrijblijvend bod op uw auto, u kunt gelijk uw auto verkopen als u akkoord gaat met ons bod. Het geld kunnen we overmaken op uw bank- of girorekening maar u kunt het geld ook direct contant van ons krijgen. Wij doen altijd een bod op uw auto, het maakt niet uit welk type Hyundai u heeft of uit welk bouwjaar deze komt.

Wat is een schadeauto waard

Wat is mijn schadeauto waard? Dat is een gerede vraag als er bij u thuis een schadeauto voor de deur staat. (Vrijwel) Alle voertuigen behouden enige waarde, ook als ze voor u niet meer van nut zijn. Sommige schadeauto’s komen in aanmerking voor export, bijvoorbeeld omdat reparatiekosten in bepaalde buitenlanden lager zijn dan in Nederland. Sowieso worden afgeschreven voertuigen tegenwoordig ‘gerecycled’ door de RDW-erkende demontagebedrijven waarmee wij samenwerken. Verwerkte materialen en nog werkende onderdelen zijn mogelijk herbruikbaar en vertegenwoordigen dus een bepaalde waarde. Die is afhankelijk van de omvang van de schade aan de auto, van het merk, type en bouwjaar.

Schadeauto laten ophalen in Nederland

Wij spreken de vergoeding voor de schadeauto direct met u af als u contact opneemt; met een inschatting die is gebaseerd op de informatie die u geeft over het voertuig en over de hoeveelheid schade. U laat ons weten op welke plaats het ’t makkelijkst is om een afspraak te maken over het laten weghalen van de schadeauto en op welke dag en hoe laat het u schikt. Door onze landelijke dekking van transportbedrijven en demontagebedrijven kunnen we te allen tijde binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dus: neem contact op via het telefoonnummer of contactformulier op deze website en de schadeauto is snel weg bij u voor de deur, zonder dat u er veel werk aan heeft gehad.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie