Binnen 2 uur is de auto al verkocht

Omdat de ANWB samenwerkt met BCA autoveiling, kan de verkoop al binnen een dag geregeld worden. Je krijgt daarbij natuurlijk nog wat bedenktijd om het bod te overwegen, maar is dat over het algemeen niet nodig. De aangeboden prijzen zijn namelijk wel overwogen en wordt er namelijk rekening gehouden met de marktwaarde.Bij het eens zijn over de prijs wordt de verdere afhandeling door de Autoverkoopplan geregeld en hoef jij je geen moment zorgen te maken om eindeloos lang te onderhandelen over de prijs. Het verkoopbedrag wordt keurig op de bank gestort en ben je als verkoper van de auto geen moment aan enig risico blootgesteld. Het kan dus niet eenvoudiger door de auto via de Autoverkoopplan.nl te laten verkopen. Indien je niet eens bent met het bod dat voor de auto is uitgebracht, kan er nog langer worden gewacht tot er nog eens een bod uitgebracht wordt. Het principe van een autoverkoopsite wordt er namelijk gehanteerd.

Wat is mijn auto waard?

Vraagt u zich wel eens af “Wat is mijn auto waard?” Bij Autoverkoopplan.nl geven wij antwoord op deze vraag. Hier kunt u snel uw auto verkopen van elk type, model en merk. Wij hebben jaren ervaring in de autobranche en bieden de hoogste prijs voor uw auto. Zowel contant als per bankoverschrijving. Kom er achter wat uw auto waard is!

WAT IS MIJN AUTO WAARD?

Uw auto verkopen gaat bij ons snel, betrouwbaar en veilig. Naast antwoord op de vraag “Wat is mijn auto waard?” zijn wij ook het adres voor de officiële vrijwaring van de RDW. Tijdens de verkoop van uw auto hebben wij persoonlijk contact met u. U krijgt van ons direct het verkoopbedrag en de vrijwaring. Indien u in de omgeving van Amersfoort woont, kunnen wij u na de verkoop aan gratis lift naar huis aanbieden.

Verplicht ben je dus nooit gesteld om gelijk in te stemmen met een bod op de auto uitgebracht en kan je dus gerust de tijd nemen om de auto te verkopen. Bij de Autoverkoopplan wordt jou al het werk uit handen genomen en levert dit ook een groot tijdsvoordeel op. Ook is er nooit enige sprake van een risico omdat de auto eigenaar nooit direct in beeld komt. Lekker incognito dus en vindt ook de overmaking van het verkoopbedrag gegarandeerd plaats.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie