Auto laten ophalen | Auto Verkopen Service

Wilt u uw auto laten ophalen, gratis en binnen 24-uur op een door uw gewenste locatie waar dan ook in Nederland? Onze auto-ophaaldienst regelt dat binnen enkele minuten voor u.

Wanneer u uw auto wilt laten ophalen kunt u zowel telefonish contact met ons opnemen of het online contactformulier invullen. Een van onze medewerkers kan u precies vertellen hoe de auto-ophaal-dienst in zijn werk gaat. Hij of zij stelt u een aantal vragen over het voertuig. Afhankelijk van het model en type, de kilometerstand, de staat van de auto en de leeftijd, bieden wij u een uitstekende vergoeding. Vaak valt deze hoger uit dan u denkt en altijd is deze marktconform, zelfsals de auto die u wilt laten ophalen niet  meer APK gekeurd is of schade heeft. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u enkel benieuwd bent naar de waarde van uw auto of kapotte auto. Ook in dat geval helpen wij u graag verder, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Auto laten ophalen binnen 2 uur, kan dat? Auto Verkoop Service

Wanneer u door ons uw auto wilt laten ophalen en akkoord geeft, kan onze chauffeur binnen 2 uur ter plaatse zijn. Dit hoeft overigens niet perse bij uw thuisadres. U kunt op elke gewenste locatie afspreken, mits onze ophaaldienst deze kan bereiken. Het laten ophalen van uw voertuig heeft als bijkomend voordeel dat u na de overdracht geen wegenbelasting meer hoeft te betalen en geen zorgen meer heeft. Bovendien ontvangt u van onze chauffeur het afgesproken bedrag contant in uw handen. Daarnaast voorzien wij u van een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Vanaf dat moment bent officieel eigenaar af en heeft u geen kosten meer aan het af te voeren voertuig.

  • Landelijke 24-uurs ophaaldienst
  • Kosteloos opgehaald en afgevoerd op een locatie naar wens
  • Direct contant geld
  • RDW vrijwaringsbewijs ter plaatse
  • Vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd bereikbaar

Heeft u interesse en wilt u uw auto binnenkort op laten halen? Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie