Wij kopen ook afgekeurde bestelwagens of bedrijfsbussen in

Een kapotte of defecte bus of bestelwagen bij uw bedrijf hebben staan is erg vervelend. Zeker als de reparatiekosten voor de herkeuring te hoog zijn, en de beslissing inmiddels is gevallen dat het voertuig niet meer naar de garage gaat om te laten repareren. Wij van Auto Verkoop Plan kopen de afgekeurde bestelwagen dan ook graag van u in. En dat tegen natuurlijk een eerlijke prijs!

Uw kapotte auto staat u in de weg en dat kost geld!

Hoe langer u uw kapotte auto in bezit houdt, hoe meer onnodige kosten u kwijt bent. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verzekering en wegenbelasting.
U heeft daarom besloten uw kapotte auto na jaren lange trouwe dienst te verkopen, maar u wilt natuurlijk wel een betrouwbare opkoper zien te vinden. Dan bent u bij Auto Verkoop Plan aan het juiste adres.

Cash geld voor afgekeurde auto?

We zeiden het al: u verwachtte het misschien niet meer van een auto die niet meer geschikt is om nog kilometers te maken, maar wij hebben altijd een vergoeding te bieden voor de auto die u kwijt wilt. Laat uw gegevens achter op deze website, voeg een paar foto’s toe en u ontvangt snel een prijsvoorstel voor de oude auto. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor een goed bod op het gebruikte voertuig. De hoogte natuurlijk niet meer vergelijkbaar met de waarde van auto’s die nog gewoon kunnen rijden, maar het is toch mooi meegenomen voor een auto die geen enkele gebruikswaarde meer had.

En daarmee bent u in één keer uw afgekeurde auto kwijt.

  • Met een goed bod op de auto
  • Met gratis transport van de sloopauto
  • Met directe uitbetaling (of directe storting op de bankrekening) van het afgesproken geldbedrag
  • Met vrijwaring van de autoverzekering en de wegenbelasting
  • Met verwerking door een bedrijf dat werkt volgens de hoogste standaard qua duurzaamheid en recycling

Dus geen eindeloze onderhandelingen met potentiële kopers, geen gedoe en geregel, maar in één keer volledig geholpen. Neem voor meer informatie contact op met Auto Verkoop Plan!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie