Afgekeurde auto laten ophalen | Sloopauto Opkopers

Te beginnen met het vervoer van de afgekeurde auto naar de sloop. Het mooie van een eigen auto hebben of bedrijfswagens tot je beschikking hebben is: mobiel zijn. Is de auto afgekeurd, dan is hij ook niet mobiel meer. En dat geldt niet alleen voor de wagens die in letterlijke zin niet meer de weg op kunnen vanwege grote schade of omdat de auto kapot is. Met een auto zonder geldige APK is het niet toegestaan om te rijden op de openbare weg; tenzij het richting garage is om reparaties te laten uitvoeren die tevoorschijn gekomen zijn bij de jaarlijkse keuring.

Na het verkopen van een sloopauto of afgekeurde auto moet u deze naar een sloopbedrijf laten brengen of slepen. Dat is bij ons ‘part of the deal’. Bij de verkoop hoort de ophaalservice (zo nodig) in het hele land. Laat ons weten waar de auto stilstaat en wanneer u in de gelegenheid bent om daar af te spreken en dan komen we daarnaartoe.

Cash geld voor afgekeurde auto?

We zeiden het al: u verwachtte het misschien niet meer van een auto die niet meer geschikt is om nog kilometers te maken, maar wij hebben altijd een vergoeding te bieden voor de auto die u kwijt wilt. Laat uw gegevens achter op deze website, voeg een paar foto’s toe en u ontvangt snel een prijsvoorstel voor de oude auto. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor een goed bod op het gebruikte voertuig. De hoogte natuurlijk niet meer vergelijkbaar met de waarde van auto’s die nog gewoon kunnen rijden, maar het is toch mooi meegenomen voor een auto die geen enkele gebruikswaarde meer had.

En daarmee bent u in één keer uw afgekeurde auto kwijt.

  • Met een goed bod op de auto
  • Met gratis transport van de sloopauto
  • Met directe uitbetaling (of directe storting op de bankrekening) van het afgesproken geldbedrag
  • Met vrijwaring van de autoverzekering en de wegenbelasting
  • Met verwerking door een bedrijf dat werkt volgens de hoogste standaard qua duurzaamheid en recycling

Dus geen eindeloze onderhandelingen met potentiële kopers, geen gedoe en geregel, maar in één keer volledig geholpen. Neem voor meer informatie contact op met Auto Verkoop Plan!

Auto verkopen

Wilt u uw auto verkopen of weten wat uw auto op dit moment waard is? Via Autoverkoopplan kunt u vrijblijvend een bod op uw auto krijgen als u ons inkoopformulier invult. Binnen twee uur krijgt u een geheel vrijblijvend aanbod op uw auto. Uw auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Binnen één dag uw auto verkopen – hoe werkt het?

Wilt u uw auto verkopen of in ieder geval een vrijblijvend bod op de auto ontvangen? Vul dan geheel vrijblijvend het inkoopformulier in. Uw kenteken een aantal aanvullende vragen zijn al voldoende voor ons om een goed bod uit te kunnen brengen. Als u uw kenteken niet weet kunt u eenvoudig het merk en type van de auto die uw wilt verkopen invoeren. Autoverkoopplan koopt personen- en bedrijfsauto’s in van alle merken.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie