Wij kopen ook afgekeurde bestelwagens of bedrijfsbussen in | Auto Verkopen? Eigen Ophaal Service

Een kapotte of defecte bus of bestelwagen bij uw bedrijf hebben staan is erg vervelend. Zeker als de reparatiekosten voor de herkeuring te hoog zijn, en de beslissing inmiddels is gevallen dat het voertuig niet meer naar de garage gaat om te laten repareren. Wij van Auto Verkoop Plan kopen de afgekeurde bestelwagen dan ook graag van u in. En dat tegen natuurlijk een eerlijke prijs!

Uw kapotte auto staat u in de weg en dat kost geld! Motor Schade? ExportAuto? Schadeauto Verkopen?

Hoe langer u uw kapotte auto in bezit houdt, hoe meer onnodige kosten u kwijt bent. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verzekering en wegenbelasting.

U heeft daarom besloten uw kapotte auto na jaren lange trouwe dienst te verkopen, maar u wilt natuurlijk wel een betrouwbare opkoper zien te vinden. Dan bent u bij Auto Verkoop Plan aan het juiste adres.Ons bedrijf koopt alle soorten tweedehands auto’s van elk merk en van ieder bouwjaar in zoals:

Uw niet gekeurde auto snel verkopen

Onze inkopers zijn 7 dagen per week bereikbaar zodat u de niet gekeurde auto snel kunt verkopen. Van ons kunt u een eerlijk bod verwachten en de wagen zal gratis door onze 24 uur service worden opgehaald. U krijgt meteen na de inkoop het RDW vrijwaringsbewijs en heeft daar geen zorgen meer om want wij melden meteen u afkeurde auto af bij de RDW en belastingdienst.

Ons bedrijf koopt alle soorten tweedehands auto’s van elk merk en van ieder bouwjaar in zoals: Aziatische automerken als Mitsubishi, Hyundai, Nissan, KIA, Toyota, Mazda, Suzuki of Subaru, populaire Europeanen zoals BMW, Opel, Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Dacia, Skoda, Jaguar, Land Rover, Fiat, Alfa Romeo, Lancia of de meest gangbare Amerikanen Ford, Chevrolet of Jeep.

U kunt bij ons tevens alle typen en uitvoeringen verkopen van bovengenoemde (en alle andere) automerken. En dan met name voor de voertuigen die (ruim) over hun houdbaarheidsdatum heen zijn of die door omstandigheden van buitenaf niet meer gebruikt kunnen worden waarvoor ze ooit zijn aangeschaft. Wilt u uw kapotte auto verkopen, uw sloopauto verkopen, uw schadeauto verkopen of uw afgekeurde auto verkopen? Hoe kansloos uw onderhandelingspositie naar uw gevoel ook lijkt: wij bieden echt gegarandeerde inkoop van afgeschreven auto’s.

Uw niet gekeurde auto snel verkopen

Onze inkopers zijn 7 dagen per week bereikbaar zodat u de niet gekeurde auto snel kunt verkopen. Van ons kunt u een eerlijk bod verwachten en de wagen zal gratis door onze 24 uur service worden opgehaald. U krijgt meteen na de inkoop het RDW vrijwaringsbewijs en heeft daar geen zorgen meer om want wij melden meteen u afkeurde auto af bij de RDW en belastingdienst.

Voordelen Auto Verkoop Plan als inkoper afgekeurde auto

Voor uw afgekeurde auto bieden we dus kort en bondig gesteld het volgende:

- Snel een prijsvoorstel voor de overname van de afgekeurde auto

- Duurzame verwerking afgekeurde auto’s

- Complete ontzorging na akkoord over de vergoeding afgekeurde auto

Met die complete ontzorging bedoelden we dat u verder geen effoor hoeft te steken in het vinden van een koper van afgekeurde auto’s, maar ook in alles wat bij de autoverkoop komt kijken. Bij ons eerste contact wordt alles geregeld en afgesproken. Daarop gaan wij nu nog wat verder in.

 

Afgekeurde auto laten ophalen

Te beginnen met het vervoer van de afgekeurde auto naar de sloop. Het mooie van een eigen auto hebben of bedrijfswagens tot je beschikking hebben is: mobiel zijn. Is de auto afgekeurd, dan is hij ook niet mobiel meer. En dat geldt niet alleen voor de wagens die in letterlijke zin niet meer de weg op kunnen vanwege grote schade of omdat de auto kapot is. Met een auto zonder geldige APK is het niet toegestaan om te rijden op de openbare weg; tenzij het richting garage is om reparaties te laten uitvoeren die tevoorschijn gekomen zijn bij de jaarlijkse keuring.

Na het verkopen van een sloopauto of afgekeurde auto moet u deze naar een sloopbedrijf laten brengen of slepen. Dat is bij ons ‘part of the deal’. Bij de verkoop hoort de ophaalservice (zo nodig) in het hele land. Laat ons weten waar de auto stilstaat en wanneer u in de gelegenheid bent om daar af te spreken en dan komen we daarnaartoe.

Cash geld voor afgekeurde auto?

We zeiden het al: u verwachtte het misschien niet meer van een auto die niet meer geschikt is om nog kilometers te maken, maar wij hebben altijd een vergoeding te bieden voor de auto die u kwijt wilt. Laat uw gegevens achter op deze website, voeg een paar foto’s toe en u ontvangt snel een prijsvoorstel voor de oude auto. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor een goed bod op het gebruikte voertuig. De hoogte natuurlijk niet meer vergelijkbaar met de waarde van auto’s die nog gewoon kunnen rijden, maar het is toch mooi meegenomen voor een auto die geen enkele gebruikswaarde meer had.

En daarmee bent u in één keer uw afgekeurde auto kwijt.

- Met een goed bod op de auto

- Met gratis transport van de sloopauto

-Met directe uitbetaling (of directe storting op de bankrekening) van het afgesproken geldbedrag

- Met vrijwaring van de autoverzekering en de wegenbelasting

- Met verwerking door een bedrijf dat werkt volgens de hoogste standaard qua duurzaamheid en recycling

Dus geen eindeloze onderhandelingen met potentiële kopers, geen gedoe en geregel, maar in één keer volledig geholpen. Neem voor meer informatie contact op met Auto Verkoop Plan!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie