Sloopauto verkopen in Amersfoort

 

Uw sloopauto verkopen in Amersfoort doet u bij Auto Verkoop Plan. Wij kopen sloopauto’s en schadeauto’s in die defect, te duur om te repareren of APK afgekeurd zijn. 

  • Uw sloopauto gratis opgehaald in Amersfoort
  • Hoogste prijsgarantie bij sloopauto inkoop
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Contant geld voor uw sloopauto

Auto Verkoop Plan is 24/7 bereikbaar om uw sloopauto op te halen in Amersfoort. Bel ons voor een afspraak: 085-0471797

Om snel ter plaatse te zijn werkt Auto Verkoop Plan samen met autosloperijen in de omgeving van Amersfoort. Wij kopen uw sloopauto in en laten de auto zo snel mogelijk ophalen. Bovendien is het ophalen geheel kosteloos. Van de ophaalservice krijgt u het overeengekomen bedrag contant uitbetaald. Tevens ontvangt u van hen het RDW-vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u eenvoudig en snel uw autoverzekering opzeggen. 

Auto Verkoop Plan heeft jarenlange ervaring met het inkopen van sloopauto’s en schadeauto’s in Amersfoort en heel Nederland. Bij ons krijgt u de hoogste prijs voor uw auto, wat u direct kunt investeren in vervangend vervoer. Heeft u een sloopauto of schadeauto voor de deur staan waar u van af wilt? Maak dan een afspraak met Auto Verkoop Plan om uw auto in te kopen. 

Onlangs verkochte sloopauto’s in Amersfoort

 

Auto Verkoop Plan heeft deze maand al 22 auto’s ingekocht van diverse mensen door heel Amersfoort. Daaronder waren een Hyundai i10 en een Hyundai Accent. De Kia Picanto hebben wij laten ophalen in het centrum van Amersfoort, een eenvoudige klus. De Hyundai i10 stond buiten Amersfoort geparkeerd, bij het treinstation in  Amersfoort. Ook voor het ophalen van de auto in Vathorst rekenen wij geen extra kosten,  want dit is een gratis service. Met onze hoogste prijsgarantie en gratis ophaaldienst zorgen we voor tevreden klanten in Amersfoort.

24/7 snel ter plaatse in Amersfoort

 

Auto Verkoop Plan is 24/7 telefonisch bereikbaar voor de inkoop van sloopauto’s in Amersfoort. Wij helpen u graag zo snel mogelijk van uw sloopauto af, zodat u op zoek kunt naar vervangend vervoer. Door samen te werken met autosloperijen in Amersfoort, kunnen we u altijd van dienst zijn. Wij hebben veel ervaring met sloopauto inkoop en zijn werkzaam in onder andere de volgende wijken:

  • Amersfoortse binnenstad
  • Hoogland en Hooglanderveen
  • Liendert en Kattenbroek
  • Soesterkwartier en Leusderkwartier
  • Nieuwland en schuilenburg
  • Amersfoort Schothorst en Amersfoort Vathorst

De samenwerkende autosloperijen rondom Amersfoort demonteren de sloopauto’s en schadeauto’s in opdracht van Auto Verkoop Plan. Alle autosloperijen zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Dit betekent dat zij voldoen aan de eisen met betrekking tot natuur en milieu. Het demonteren van sloopauto’s gebeurt op milieuvriendelijke wijze, waarbij herbruikbare materialen worden gescheiden van niet-bruikbare en schadelijke materialen.

Wilt u uw sloopauto laten inkopen in Amersfoort door Auto Verkoop Plan? Ga naar www.autoverkoopplan.nl om uw direct aan te melden. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 085-0471797.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie