Sloopauto Verkopen

Voor het verkopen van uw sloopauto bent u bij ons aan het juiste adres. Uw sloopauto wordt op een door u gekozen dag en tijdstip opgehaald. Het RDW vrijwaringsbewijs ontvangt u ter plaatse en de afgesproken vergoeding wordt u contant overhandigd door de chauffeur.

 

U kunt uw sloopauto, kapotte auto, bedrijfswagen of schade auto ook online aanmelden door hiernaast het formulier in te vullen Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact op om met u de verdere details te bespreken. U kunt u ons natuurlijk ook bellen.

 

 

Wij halen o.a. in de volgende plaatsen:
Almere,  Amsterdam,  Amersfoort,  Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle enz. ( Wij zijn landelijk actief )

 

Wij zijn RDW erkend auto inkoop bedrijf, En zijn lid van de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN) en voldoen aan alle benodigde vergunningen. U bent er dus 100% zeker van dat uw sloopauto, schadeauto, bedrijfswagen, defecte auto of APK afgekeurde auto op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier verwerkt wordt.

 

Even de voordelen voor U op een rijtje:

  • Uw auto wordt automatisch afgemeld voor de wegenbelasting
  • U ontvangt een goede prijs voor het verkopen van uw sloopauto
  • Direct contante betaling
  • Deskundige chauffeurs voor het ophalen van uw sloopauto in uw regio
  • Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.


Werkwijze

  1. U belt 085-0471797 en meldt dat u een (sloop)auto of schade auto heeft waar u van af wilt. Onze medewerker bepaalt samen met u het aankoopbedrag.
  2. We maken in overleg met u een afspraak voor het ophalen van uw auto.
  3. Het overeengekomen aankoopbedrag wordt u in contant overhandigd.
  4. U ontvangt van ons een RDW vrijwaringsbewijs, vanaf dat moment bent u gevrijwaard van wegenbelasting en kunt u uw verzekeringspremie stopzetten.
  5. U bent van uw auto af, zonder enige moeite!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie