Wat is mijn sloopauto waard?

Het overgrote deel van de sloopautos en schade autos heeft altijd nog wel iets aan bruikbare delen die te gebruiken zijn . het rubber van uw kapotte banden levert uiteindelijk mooie tegels op om u kind veilig te laten spelen in de speeltuin. Denk ook eens aan het glas van u sloopauto, ook dit word weer hergebruikt om nieuwe ruiten en flessen mee te vervaardigen. 

Wilt uw een Sloopauto verkopen?

Sloopauto's zijn altijd geld waard bij autosloperij-ophaaldienst, diversen onderdelen kunnen hergebruikt worden in welke staat u sloopauto zich ook bevind. Wij kunnen u vrijblijvend de waarde  van uw sloopauto opgeven, dit kan per telefoon of per email. Wilt u liever dat wij ter plaatse uw auto komen taxeren dan kan dat uiteraard ook, op deze manier worden misverstanden tijdens de verkoop van u sloopauto uitgesloten. Als uw akkoord gaat met het overeengekomen bedrag, ontvangt u direct het bedrag en het vrijwaringsbewijs van de auto. Autoverkoopplan helpt u waar dan ook in Nederland om uw sloopauto op te halen. 
 

Sloopauto afvoeren

Het afvoeren van uw sloopauto is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier op de website kunt u de gegevens van uw sloopauto invoeren. Via de button verzend komt uw aanmelding bij ons in het systeem terecht, na ontvangst hiervan zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om een datum af te spreken waarop onze chauffeur bij u langs komt om uw auto op te halen. Dit ophalen is helemaal gratis.

Sloopauto’s taxeren

Waar in Nederland u zich ook bevind wij komen u helpen met het afvoeren van uw sloopauto. Door onze service bent u snel van uw auto verlost en het allermooiste is nog dat u na vele jaren plezier van u auto te hebben gehad, hem op deze manier een tweede kans geeft. En wat is er nu mooier dan een hele goede daad voor het milieu doen, en daarnaast een royale vergoedingvoor u sloopauto  te ontvangen. Een win-win situatie, het milieu wordt niet onnodig belast en u ontvangt een mooie bijdrage voor de portemonnee.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie