Schadeauto of geen keuring?

 

Schadeauto verkopen, of een auto verkopen zonder keuring? Bij ons is dat perfect mogelijk. Vooraf laten keuren is tevens niet nodig! Ons netwerk aan autoverkoopplan telt een groot aantal specialisten die ook zeer geïnteresseerd zijn in schadeauto’s, autowrakken en auto’s zonder keuring. Je kunt dus altijd een voertuig gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden.

Auto online verkopen

 

Via onze site kun je eenvoudig je auto online verkopen. Je hoeft geen advertentietekst te schrijven of met meerdere potentiële kopers in onderhandeling te gaan over de prijs. Wij laten bieden op je wagen en communiceren het hoogste bod. Ga je akkoord met het hoogste bod, dan brengen wij je in contact met de koper. Alles kan dus online geregeld worden. Zonder gedoe dus je auto online auto verkopen!

 

Bedrijfswagen verkopen

 

Een bestelauto, koelwagen of bedrijfswagen verkopen? Dat kan eenvoudig online via onze site! Een bedrijfswagen verkopen kan in slechts één dag tijd aan de beste prijs. Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. Wil je een bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen aan het hoogste bod dan is dat met een druk op de knop geregeld. De medewerker van autoverkoopplan komt naar jou toe en betaalt direct uit, waar je ook woont in Nederland en Belgie.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie