Schadeauto verkopen voor export

Wilt u uw schadeauto verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij kopen uw schadeauto! Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als opkoper van schadewagens in Nederland en Belgie. U kunt aan ons dan ook vrijwel alle soorten kapotte auto’s verkopen vanaf bouwjaar 2003. Wij nemen personenwagens in met carrosserieschade, maar ook bestelwagens met technische defecten zoals motorproblemen en alles daar tussenin!

Waarom voor ons kiezen? Bij schadeautoopkoper.be profiteert u van de volgende voordelen:

U kunt uw wagen gratis online laten taxeren

Wij bieden hele hoge prijzen voor schadeauto’s

Ook de ophaalservice is 100% gratis

Perfecte service en transparante handelswijze

Wij handelen zeer snel. Uw wagen verkopen kan soms dezelfde dag nog!

Hoe Werkt het?

Na het invullen van het inkoopformulier gaan onze taxateurs en schade-experts aan de slag met uw informatie. Zij vinden het overigens handig als u enkele foto’s van uw auto toevoegt. Voeg het liefst ook enkele foto’s van de schade toe. Dit maakt een nauwkeurige taxatie beter en sneller mogelijk!

Wanneer de waarde van uw auto is vastgesteld, brengen wij per mail een bod uit. Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw auto per direct verkocht! Als u dan ons uw bankrekeningnummer geeft, maken we gelijk het geld naar u over. Heeft u het geld liever contant? Dat kan ook. Dan geven we u een goed gevulde envelop als we de auto op komen halen.

De ophaalservice is overigens ook helemaal gratis. Hiervoor maken we graag persoonlijk met u een afspraak. Wij komen alleen wanneer het u uitkomt. U heeft immers wel meer te doen dan thuisblijven om uw oude wagen te laten ophalen. Bij de ophaal nemen wij ook een verkoopovereenkomst zodat u zelf verder niets hoeft te regelen. Makkelijk toch?

Schadeauto Verkopen Aan een Betrouwbare Auto Inkoper

Uw auto verkopen doet u niet zo maar, ook al heeft deze schade of defecten. Ook een defecte auto kan nog behoorlijk wat waard zijn en dan wilt u niet in zee gaan met een partij die u niet kunt vertrouwen. Kies daarom voor een inkoper die al meer dan 15 jaar actief is in Nederland en België en bekend staat om zijn perfecte service, altijd hoge prijzen, en een eerlijke en transparante handelswijze.

Wij van autoverkoopplan.nl kopen allerlei soorten auto’s in. Dit kunnen personenwagens zijn, maar ook SUV’s, bestelbussen, personenbussen of zelfs camions. Wij kopen wagens die rijden op benzine, diesel, lpg, elektriciteit of hybrideauto’s.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie