Mijn auto verkopen

Wilt u uw auto verkopen? Dat doen wij graag voor u! En bovendien nog eens aan een zeer goede prijs. Hoe wij dit doen leggen we kort uit. Gratis uw auto bij ons aanmelden en ontvang 100% gratis en vrijblijvend een bod op uw auto. Het hoogste bod sturen wij naar u door en indien u dit accepteert is uw wagen verkocht aan het genoemde bod. Aanmelden en verkopen is gratis! Geheel zonder risico dus.

 

 

Hoe mijn auto verkopen?

Denkt u: ‘Mijn auto verkopen is vast een heel karwei’? Bij Autoverkoopplan.nl hebben wij het proces heel eenvoudig gehouden. U hoeft namelijk alleen de voertuiggegevens in te vullen, en wij laten vervolgens alle autobedrijven 2 uur lang bieden. Het hoogst behaalde bod maken wij aan u kenbaar en u beslist of u uw auto wilt verkopen aan de genoemde prijs.

Verkopen niet verplicht

Het bod dat wij doorsturen is geheel vrijblijvend. Dat betekent, dat u niet verplicht bent om de auto te verkopen tegen het hoogst behaalde bod. U beslist zelf wat u met het bod doet. Afwijzen is ook geen probleem.

Altijd gratis

Onze autoveiling is altijd gratis. U betaalt niets voor het aanmelden, voor het vrijblijvend laten veilen van uw auto, of voor de verkoop. De autobedrijven komen zelfs uw auto gratis ophalen! U bent er meteen vanaf en krijgt direct het afgesproken bedrag!

Ook mijn auto?

Iedere auto is bij ons welkom, ook die van u! Wij verkopen probleemloos alle merken en types, zelfs met schade of gebreken. Probeer onze service gratis en vrijblijvend maar eens uit.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie