Inkoop Sloopauto

Wij kopen alle merken sloopauto's in! Het maakt dus niet uit of het gaat om een Fiat Uno, Mercedes, BMW of Skoda. Sloopauto Inkoop Nederland is gespecialiseerd in de inkoop en verwerking van alle merken sloopauto’s, schadeauto’s en defecte wagens. Al onze medewerkers zijn vaktechnisch geschoold en opgeleid in de autobranche. Jarenlange ervaring maken de leden van ons team tot specialisten op het gebied van waardebepaling en inkoop van sloopauto’s en tweedehandsauto’s. Directe beoordeling en inkoop via internet. Vul het internetformulier in met de gegevens van de sloopauto en met uw persoonlijke gegevens. Voeg digitale foto’s van de betreffende auto bij. Wij bellen u onmiddellijk terug voor een inkoopgesprek van uw gebruikte auto. U kunt ook kiezen voor een terugbel gesprek door uw telefoonnummer in te voeren op onze site. In beide gevallen zal onze inkoopservice de aangeboden sloopauto, schadeauto of kapotte auto op waarde weten te schatten.

Uw sloopauto NU inkopen en verkopen.

Na overleg en definitieve schatting bepalen wij de klassering.

§  Schadeauto: wordt weer toegevoegd aan de handelsvoorraad na reparatie. U ontvangt een hoger bedrag dan voor een sloopauto.

§  Tweedehands auto: goede inkoopprijzen voor APK afgekeurde auto’s en auto’s met kleine gebreken.

§  Sloopauto: hergebruik van waardevolle onderdelen en recycling van metalen en ijzer en staal.

§  Export auto: de internationale export-markt vraagt nog steeds naar populaire merken als Mercedes, Audi, BMW , Volkswagen Opel en intercontinentaal sommige Japanse automerken.

In het geval van een sloopauto kunt met een gerust hart uw auto aan de inmiddels groene en milieubewuste autosloperij toevertrouwen. Met de innovatieve ontwikkeling van de sloperijbranche , volgt de demontagebranche de nieuwste techniek op de voet. Deze dynamische ontwikkeling leidt tot steeds nieuwe regel- en wetgeving op ons vakgebied. Onze vertegenwoordigende brancheorganisaties ARN en Stiba stellen richtlijnen en gedragscodes op. Het protocol sloopauto inkoop zorgt voor een uniforme handelswijze binnen het vakgebied. Deze werkwijze garandeert een transparante afhandeling bij inkoop van een sloopauto wat betreft officiële papieren en financiën. Met een gerust hart want vervolgens dragen wij zorg voor de ‘sloop’, demontage heet dat inmiddels, volgens de jongste wetgeving op het gebied van de milieuwetgeving

- Hoogste Bod

- Eigen Ophaal Service

- Alle Type Merken Auto's Te Koop Gevraagd

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie