Schadeauto verkopen

Een schadeauto verkopen tegen een aantrekkelijke prijs? Dat kan! Bij Auto Verkoop Plan bent u aan het goede adres om uw voertuig te verkopen. Onze werkwijze is helder en eenvoudig. U belt ons op en geeft de informatie over uw auto door. Op basis van uw antwoorden, zijn wij in staat om geheel vrijblijvend een aanbieding te doen voor het kopen van uw schadeauto. Uiteraard kunt u ook direct het inkoopformulier op deze website invullen, zodat wij u binnen 2 uur een passend bod kunnen uitbrengen.

Vervoeren met een oprijwagen

Mocht u akkoord gaan met ons aanbod, kunt u op zeer korte termijn de schadeauto verkopen. Hiervoor komen wij bij u op locatie om het voertuig op te halen. Doordat wij de auto vervoeren met een oplegger, is het niet nodig dat uw auto nog rijdt. Het overeengekomen bedrag krijgt u meteen contant van onze medewerkers. Bovendien ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs waarmee u verlost bent van de verplichtingen als kentekenhouder. Dit biedt u de mogelijkheid om met onmiddellijke ingang uw autoverzekering op te zeggen, waardoor u geen premie meer hoeft te betalen.

Ontvang meer informatie

Zodra u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven met alle plezier antwoord op alle zaken die u wilt weten. Voor een vrijblijvend bod voor het verkopen van uw schadeauto kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Wij maken graag zo snel mogelijk een afspraak om uw schadeauto te verkopen.

schadeauto verkopen
 

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie