Auto Verkopen Via Auto Verkoop Site

 

·         Maak ook gebruik van onze gratis auto verkoopservice. Een makkelijke en veilige manier om je auto te verkopen.

 

·         U kunt uw auto eenvoudig aanmelden door uw kenteken in te vullen in het gele vlak. Uw autogegevens worden rechtstreeks opgevraagd bij de R.D.W.

 

·         Zet uw vraagprijs zo scherp mogelijk want een auto met een te hoge vraagprijs is voor niemand interessant. Onze medewerkers zullen altijd voor de hoogste prijs gaan en gaan net zolang door tot u tevreden bent. Bent u van plan om in te ruilen? Dan regelen wij in bijna alle gevallen een betere deal. 

 

·         Zodra wij een aantal biedingen op uw auto hebben koppelen wij dit terug naar u en in overleg met u wordt besloten of u uw auto wil verkopen. Uiteraard krijgt u van ons drie dagen bedenktijd. Lukt het u niet om een beter bod op uw auto te krijgen dan staan wij voor u klaar.

 

·         Wij werken uitsluitend met kopers die een hoge klantwaardering hebben en minimaal voldoen aan de Bovag norm in tegenstelling tot veel andere websites. Zo kunt u altijd vertrouwen op een correcte afhandeling van uw verkoop. U ontvangt direct uw geld en een vrijwaringsbewijs.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie