Auto Snel Verkopen

Wilt u een auto snel verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw auto vandaag nog van u overkopen en deze ook vandaag nog gratis komen ophalen door heel Nederland en België. Is de auto kapot of zijn er mankementen? Dat is geen probleem, want wij kopen ook schadeauto’s.

Laat uw auto direct gratis en vrijblijvend taxeren om nu direct een hoog bod te ontvangen en te profiteren van onze voordelen:

 • Vandaag nog uw auto verkopen
 • Direct gratis taxatie
 • Gratis ophaal, hoeveel haast u ook heeft
 • Direct geld, cash of via de bank
 • Auto kapot? Geen probleem!
 • Erkende auto inkoper met meer dan 15 jaar ervaring
 • Auto Per Direct Verkopen

 • Een auto verkopen gaat bij Autoverkoopplan.nl heel simpel, snel en eenvoudig. Welke auto, in welke staat of met welk bouwjaar (vanaf 2000) u ook wilt verkopen, allereerst bepalen we de waarde voor u.

  Dit doen we met de gegevens die u in taxatieformulier op deze pagina invult. Aan de hand van het merk, type, bouwjaar, kilometerstand en eventuele bijzonderheden kunnen onze taxateurs heel snel en nauwkeurig de waarde van de auto bepalen.

  Na het invullen krijgt u van ons binnen een uur een mailtje met het resultaat van de taxatie en ons bod. Als u dan direct akkoord gaat en ons opbelt (of terugmailt) maken wij gelijk een afspraak voor de ophaal. Dit kan zoals gezegd dezelfde dag nog. Vertel ons gewoon waar en hoe laat we daar moeten zijn, en wij zullen er zijn met onze oplegger!

  Op het afgesproken tijdstip komen we bij u langs. Vervolgens maken we alles in orde. We regelen de koopovereenkomst, een eventuele vrijwaring (voor Nederland) en last but not least: u krijgt van ons het geld. Pas als u helemaal tevreden bent laden we de auto op en rijden we ermee weg!

 • Ook inkoop van kapotte auto’s

 • Wij zijn ook opkopers van defecte auto’s. Dit betekent dat ook auto’s met problemen welkom zijn bij ons.

  Dus heeft uw auto schade opgelopen bij een ongeval? Zijn er technische problemen zoals motorschade of problemen met de versnellingsbak? Is auto niet door de keuring gekomen? Of is de auto versleten door een hoge kilometerstand? U verkoopt uw wagen in dat geval even snel en eenvoudig als een prima lopende auto. Ook de taxatie en ophaaldienst zijn even duur. Die zijn namelijk ook 100% gratis.

 • Waarom onze prijzen zo hoog zijn

 • Wij kunnen namelijk niet alleen veel hoger bieden voor uw auto dan een standaard garage of dealer (wat overigens niet zo moeilijk is), maar ook nog eens hoger dan welke andere auto opkoper dan ook. Ons bedrijf is namelijk sterk internationaal georiënteerd. Daar merkt u als klant helemaal niets van, behalve dan doordat wij extreem hoog bieden op alle auto’s.

  Auto’s met gebreken kunnen wij zeer goedkoop laten repareren, waardoor er amper iets van de waarde wordt afgetrokken voor het defect. Voor auto’s in een goede staat kunnen wij altijd de perfecte koper vinden.

 • Soms willen Polen bijvoorbeeld erg graag bepaalde Opels of BMW’s, terwijl op een ander moment hier juist de Toyota’s en de Volkswagens in trek zijn en de Opels en BMW’s meer opbrengen in de Baltische staten. Door zeer nauwlettend de buitenlandse markten in de gaten te houden kunnen wij u optimaal laten profiteren van deze wisselende marktvraag.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie