Auto inkoop | Gratis Uw Auto Verkopen Via Autoverkoopplan.nl

Een auto verkopen als particulier is moeilijk en kan een langdurig en vervelend proces zijn. Denk aan vreemde mensen aan de deur, mensen die hun afspraken niet nakomen, enkel uit zijn op een proefrit of veelvuldige telefoongesprekken en mailverkeer met onbekenden. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten als je snel je auto wilt verkopen. Hierin bieden wij van Autoverkoopplan.nl de oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in auto inkoop!

Zorgeloos je auto verkopen! Eigen Ophaal Servic En Direct Contant Geld!

Wij werken met een unieke maar eenvoudige formule. Je verkoopt je auto direct aan ons zonder tussenkomst van een veillingsite en/of bemiddelingsbureau. Hieronder vind je ons simpele 3 stappenplan.

  1. Voer je kenteken in
  2. Je ontvangt van ons een bod
  3. Bij akkoord kan de afhandeling plaatsvinden

Afhandeling | Snel En Correct!

Als je ervoor hebt gekozen akkoord te gaan met ons bod kan de afhandeling plaatsvinden. Wij als RDW erkend bedrijf zullen de auto direct vrijwaren en naar keuze de betaling contant of per bank (door middel van een spoed overboeking) doen. Gezien na de vrijwaring de auto niet meer op jouw naam staat zal automatisch de wegenbelasting worden stopgezet. Nadat de levering is afgerond zullen wij je (indien je dat wilt) naar het dichtstbijzijnde treinstation brengen. Hierdoor kan je zelf zien dat alles correct is afgehandeld. Dat is wel zo’n fijn gevoel!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie